• head_banner_02.jpg

Fa'aogaina o alavai pepe ma alavai faitotoa i lalo o tulaga faigaluega eseese

Faitotoa alatotomaalavai pepeo lo'o fa'aaogaina e fai ma sui e fa'atonutonu ai le tafe i le fa'aogaina o paipa. O le mea moni, o loʻo i ai pea metotia i le faiga o filifiliga o valve butterfly ma valve valves.

I totonu o le fesoʻotaʻiga paipa vai, ina ia faʻaitiitia le loloto o le ufiufi o le eleele, o le lautele lautele o le paipa tele e faʻapipiʻiina i le valve butterfly, ma afai e le taua tele le loloto o le palapala, taumafai e filifili le faitotoa valve, ae o le tau o le faitotoa valve o le faʻamatalaga tutusa e maualuga atu nai lo le tau o le valve butterfly. A'o le laina va'aiga o le caliber, o nu'u ta'itasi e tatau ona iloiloina i lea tulaga ma lea mataupu. Mai le vaaiga o le faʻaaogaina o le sefulu tausaga talu ai, o le toilalo o le valve butterfly e maualuga atu nai lo lealavai faitotoa, o lea e taua ai le gauai atu e faʻalauteleina le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faitotoa valve pe a faʻatagaina tulaga.

I tausaga talu ai nei, o le tele o fale gaosi valve ua atiaʻe ma faʻataʻitaʻi faʻamaufaʻailoga vaivai faitotoʻa, o loʻo i ai uiga nei nai lo faʻaleaga masani poʻo faʻataʻitaʻiga lua faitotoa faitotoa:

O lealavaitino ma ponaivi o le faitotoa faamaufaailoga vaivai e lafo e ala i le saʻo auala lafo, lea e faia i le taimi e tasi, e le o masini, ma e le faʻaogaina mama apamemea, faʻasaoina uʻamea non-ferrous.

E leai se lua i le pito i laloalavai faitotoa faamaufaailoga malu, leai se faaputuputu o slag, ma le fua faatatau toilalo o lealavai faitotoatatala ma tapuni e maualalo.

O le fa'amaufa'ailoga vaivai laina valve ipu e toniga i le lapo'a ma sili ona fesuia'i.

O le mea lea, o le paʻu faʻamaufaʻailoga vaivai o le a avea ma se faʻailoga e fiafia ai le alamanuia o le suavai e faʻaaogaina. I le taimi nei, o le lautele o le faitotoa faʻamaufaʻailoga vaivai o loʻo gaosia i Saina o le 1500mm, ae o le lautele o le tele o gaosiga o loʻo i le va o le 80-300mm, ma o loʻo i ai pea le tele o faʻafitauli i le gaosiga o fale. O le vaega autu o le paʻu paʻu faʻamaufaʻailoga paʻu paʻu paʻu paʻu paʻu paʻu paʻu, ma o manaoga faʻapitoa o le paʻu paʻu paʻu paʻu paʻu paʻu e maualuga, ma e le mafai e tagata gaosi oloa mai fafo ona ausia, ma e masani ona faʻatau ma faʻapipiʻi mai le fale gaosimea ma le faʻatuatuaina. uiga lelei.

O le poloka nati apamemea o le fa'amaufa'ailoga vaivai a le atunu'ualavai faitotoao loʻo faʻapipiʻiina ma tautau i luga aʻe o le paʻu paʻu paʻu paʻu paʻu, e tutusa ma le fausaga o le faitotoa valve, ma o le paʻu paʻu o le paʻu paʻu e faigofie ona paʻu ese ona o le feteʻenaʻiga malosi o le poloka nati. Mo le paʻu faʻamaufaʻailoga vaivai faitotoa o se kamupani mai fafo, o le poloka nati apamemea o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le paʻu paʻu paʻu e fausia ai se atoaga, lea e faʻatoʻilaloina ai faʻaletonu o loʻo i luga, ae o le concentricity o le tuʻufaʻatasia o le ufiufi valve ma le tino valve e maualuga atu. .

Ae peitaʻi, pe a tatalaina ma tapuni le faitotoa faʻamaufaʻailoga vaivai, e le tatau ona tapunia tele, pe afai e maua le aʻafiaga o le vai, a le o lea e le faigofie ona tatala pe paʻu ese le paʻu paʻu. O le gaosiga o le valve, i le su'ega o le su'ega o le valve, o le fa'aogaina o le tui e pulea ai le maualuga o le tapuni, e tatau foi ona mulimulitaia e le kamupani vai le auala o le tatalaina ma le tapunia.

O le a le eseesega i le va o le faʻaaogaina oalavai pepemaalatoto faitotoa?

E tusa ai ma le galuega ma le faʻaogaina o le valve valve ma le butterfly valve, e laʻititi le tafe o le valve gate, e lelei le faʻamaufaʻailogaina, aua o le tafega o le faitotoa valve plate ma le ala o se tulimanu tuʻusaʻo, pe a fai o le faitotoa valve. e le o i ai i totonu o le ki o le ipu alatoto, o le sasaina o le ipu alatoto e tetete ai le ipu alatoto, ma e faigofie ona faaleagaina le faamaufaailoga alatoto.

Butterfly valve, lea e lauiloa foi o le valve flap, o se fausaga faigofie o le valve faatonutonu, lea e mafai ona faʻaogaina mo le faʻaogaina / tape le pulea o le maualalo o le pipeline medium butterfly valve e faasino i le vaega tapuni (disc or butterfly plate) pei o se tisiketi, feliuliuaʻi faataamilo i le valve shaft e maua ai le tatalaina ma le tapunia o se ituaiga valve, e mafai ona faʻaogaina le valve e pulea ai le tafe o ituaiga eseese o vai e pei o le ea, vai, ausa, ala faʻasalalau eseese, palapala, suauu, vai. u'amea ma fa'asalalauga fa'asalalau. E masani lava ona faia le matafaioi o le tipiina ma le tosoina o le paipa. O le valve butterfly tatala ma tapunia vaega o se ipu pepe pepe foliga tisiketi, lea e taamilo solo i lona lava axis i le tino valve, ina ia ausia le faamoemoega o le tatalaina ma tapunia po o le fetuunaiga.

O le lapisi butterfly e faʻauluina e le valve stem, ma afai e liliu 90 °, e mafai ona faʻamaeʻaina se tatala ma tapuni. E ala i le suia o le faʻafefe o le peʻapeʻa, e mafai ona pulea le tafe o le alalaupapa.

Tulaga o galuega ma faiga:Valau pepee talafeagai mo le felauaiga o paipa ala o faasalalauga vai corrosive ma non-corrosive i faiga faainisinia e pei o ogaumu, kesi koale, kesi faalenatura, kesi suauʻu liquefied, kasa aai, ea vevela ma le malulu, smelting kemikolo ma le gaosiga o le eletise puipuiga o le siosiomaga, fausiaina o vai ma alavai, ma isi, ma e fa'aaogaina e fa'atonutonu ma tipi le tafega o ala o faasalalauga.

Gate valve (gate valve) o se vaega tatala ma tapuni o le faitotoa, o le itu o le gaioiga o le faitotoa e faʻatatau i le itu o le vai, o le faitotoa valve e mafai ona tatala atoatoa ma tapunia, o le faʻalavelave o le faitotoʻa faʻailoga e ese, masani lava 5°, pe a le maualuga le vevela, e 2°52′. Ina ia faʻaleleia lona gaosiga ma faʻaleleia mo le vavaeeseina o le faʻamaufaʻailoga luga o le faʻagasologa o gaioiga, o lenei ituaiga o mamoe e taʻua o le mamoe poʻa.

Ina ua lealavai faitotoaua tapunia, o le faʻamaufaʻailoga e mafai ona naʻo le faʻalagolago i le mamafa o le faʻamaufaʻailoga e faʻamaufaʻailogaina, o lona uiga, naʻo le faʻalagolago i luga o le mamafa o le mamafa e faʻapipiʻi ai le faʻamaufaʻailogaina o le mamoe poʻa i le nofoa valve i le isi itu e faʻamautinoa ai le faʻamaufaʻailogaina o le faʻamaufaʻailoga, o le faamaufaailogaina lea. O le tele o alatoto o le faitotoa e faʻamaufaʻailogaina faʻamalosi, o lona uiga, pe a tapunia le valve, e tatau ona oomi faʻamalosi le mamoe i le nofoa valve e ala i le malosi i fafo e faʻamautinoa ai le mau o le faʻamaufaʻailoga.

Faiga fa'agaoioiga: O le faitoto'a o le faitoto'a o le alatoto o le faitoto'a e fa'agaoioi i se laina sa'o ma le alavai, lea e ta'ua fo'i o le alatoto faitoto'a tatala. E masani lava o loʻo i ai se filo trapezoidal i luga o le tootoo siʻitia, e ala i le nati i le pito i luga o le alatoto ma le taʻiala taʻiala i luga o le tino valve, o le gaioiga faʻasolosolo e suia i le laina laina, o lona uiga, o le faʻaogaina o le torque ua suia i le faʻaogaina o le tui. Pe a tatalaina le valve, pe a tutusa le maualuga o le mamoe poʻa i le 1: 1 taimi o le valve diameter, o le tafe o le vai e matua le faʻalavelaveina, ae o lenei tulaga e le mafai ona mataʻituina i le taimi o le taotoga. I le faʻaaogaina moni, e faʻailogaina i le tumutumu o le aʻa, o lona uiga, o le tulaga e le mafai ona tatalaina, o lona tulaga matala atoatoa. Ina ia mafai ona faʻamaonia le lokaina o suiga o le vevela, e masani lava ona tatalaina i le tulaga pito i luga, ona toe faʻafoʻi lea i le 1/2-1 liliu e pei o le tulaga o le valve tatala atoatoa. O le mea lea, o le tulaga matala atoatoa o le valve e fuafua i le tulaga o le mamoe (ie stroke). O lo'o i luga o le faitoto'a nisi fa'ato'aga alavai o le faitoto'a, ma ta'amilo le uili lima e fa'aoso ai le alavai e ta'amilo ai, ma si'i a'e le ipu o le faitoto'a, e ta'ua lea alatoto o le alavai o le faitoto'a o le to'oto'o po'o le alavai o le faitoto'a pogisa.


Taimi meli: Aukuso-22-2024