• head_banner_02.jpg

Valau pepe ma alavai faitotoa mo tulaga faigaluega eseese

Faitotoa alatoto maalavai pepei le paipa o loʻo faʻaaogaina e fai ai le matafaioi o le fesuiaʻiina, faʻatonutonu le tafe. O le mea moni, o loʻo i ai pea se metotia i le faiga o filifiliga o valve butterfly ma valve gate.

YD 蝶阀

O faʻamatalaga tutusa o le tau o le valve valve e maualuga atu nai lo le tau ole butterfly valve. Ae mai le faʻaaogaina o le sefulu tausaga talu ai, o le faʻaogaina o le valve butterfly nai lo le maualuga o le faitotoa valve, o lea i tulaga faʻatagaina, faʻalauteleina le faʻaogaina o le valve faitotoa e tatau ona gauai.

 

Butterfly valve i le fa'aogaina o le eseesega o le valve valve:

E tusa ai ma le matafaioi a le faitotoa valve ma le butterfly valve ma le faʻaogaina o le valve, o le faitotoa valve tafe teteʻe e laʻititi, lelei faʻamaufaʻailogaina, aua o le faitotoa valve valve plate ma le ala o faasalalauga o se tulimanu tuusao, pe afai o le faitotoa valve i le ki o le alatoto e le o i ai, o le ala o faasalalauga i luga o le ipu alatoto sasaina ina ia tetete le ipu alatoto, e matua faigofie lava ona susulu atu i le faitotoa valve faamaufaailoga faaleagaina.

 

Pepa pe'ape'a e fa'auluina e le ala valve, pe a liliu i le 90 °, o le a mafai ona fa'amae'a le tatalaina ma le tapuni. Suia le itu faʻafefe o le peʻa pepe, e mafai ona e pulea le tafe o ala o faasalalauga.

Valve le Faitotoa

Faʻaaogaina o tulaga ma ala o faasalalauga: butterfly valve e talafeagai mo ogaumu, kesi, kesi masani, kesi suauʻu liquefied, kesi aai, ea vevela ma le malulu, faʻafefeteina vailaʻau ma le gaosiga o le eletise ma le puipuiga o le siosiomaga, fausiaina o vai ma alavai ma isi faiga faʻainisinia e felauaiga. 'ese'ese mea fa'a'ala'au, e le'o fa'a'a'a'a fa'asalalau fa'asalalau i luga o le paipa, fa'aaogaina e fa'atonutonu ma tipi ese ai le tafe o fa'asalalauga.

 

Faitotoa alavaio se tagata tatala ma tapuni o le faitotoa, o le agai i luma o le faitotoa e faʻatatau i le itu o le vai, o le faitotoa valve e mafai ona faʻaaogaina mo le tatalaina atoa ma le tapunia atoa, aua le faʻaogaina i tapulaʻa o le faitotoa ma eseese. Faʻaleleia lona tufuga, faia mo le tulimanu o le faʻamaufaʻailoga i luga o le faʻagasologa o le faʻafefe, o lenei faitotoa e taʻua o le faitotoa elastic.

 

A tapunia le alatoto faitotoa, e mafai ona faalagolago i luga o le faamaufaailoga i luga o le mamafa mamafa e faamaufaailogaina, o lona uiga, na o le faalagolago i luga o le mamafa mamafa o le a avea luga o le faamaufaailogaina o le faitotoa i le isi itu o le nofoa ina ia mautinoa o le luga o le faamauga. o le fa'amaufa'ailoga, o le fa'amaufa'ailogaina lea. O le tele o le faitotoa valve e faʻaaogaina e faʻamalosia ai le faʻamaufaʻailogaina, o lona uiga, pe a tapunia le valve, e faʻalagolago i malosiaga i fafo e faʻamalosi ai le faitotoa i le nofoa valve e faʻamautinoa ai le faʻamaufaʻailogaina luga o le faʻamaufaʻailoga.

 

Gaoioiga: faitotoa alatoto faitotoa ma le alavai mo le laina laina, e lauiloa foi osi'i a'e alatoto faitotoa. Gate valve stem nut i luga o le faitotoʻa, o le faʻaogaina o le uili lima e faʻaosoina ai le faʻaogaina o le valve, ina ia siitia ai le faitotoa, o lenei valve ua taʻua o sealavai faitotoa nrs.

 


Taimi meli: Au-08-2024