• head_banner_02.jpg

TWS Valve–Qinhuangdao Malaga

“O le matafaga auro, le sami lanumoana, i luga o le matafaga, matou te fiafia i le oneone ma le vai. I totonu o mauga ma vaitafe, sisiva ma le natura. Fausia o vaega malaga, saili le faanaunau o le loto”
I lenei olaga televave i aso nei, e masani ona tatou faʻalavelave i le pisi ma le pisapisao eseese, masalo e tatau ona faʻagesegese ma tuʻu le matagofie filemu o le natura e fafaga ai le loto. Waters Valve Company na faʻatulagaina se fale faʻavae e lua aso, i totonu o le taulaga matagofie i le talafatai o Qinhuangdao, faʻatasi e lagona le manaia o le motu, i totonu o le miti-pei o le fagota.

Tulaga maualuga oloa ma siosiomaga gaosiga faʻapolofesa. TWS Valve ua tuuto atu i le tuʻuina atu i tagata faʻatau oloa ma auaunaga sili atu.
Fagotaga – Seven Mile Sea
E fefiloi mauga ma le sami, ma ua toafilemu ma fiafia le loto.
O iinei, matou te faʻatasi ai i se vaʻa e taʻalo vai. I le va o mauga ma le vai, o le vaʻa e tau ma le vai, fiafia i le malulu ma le malie o le faʻafefiloi. O iinei, matou te feiloai ai ma uo ma savalivali i le "Animal Broadway" i lalo o le White Pagoda. Molimau atu i le herbivores o feoai i vaega ma lagona le matagofie o le vaaiga o manulele o loo felelei faatasi. O iinei, matou te matamata faʻatasi ai le faʻaaliga afi. O foliga eseese o mea faapapa e oso a'e i le lagi i le po, ma o loo i ai se mea e seasea tupu ai le meleniuma o fugalaau u'amea e faateia ai. E foliga mai e pei o le sausauina o auro ma sausau ario mai le latalata mai, ma e pei o fetu i le lagi mai mea mamao, e ofoofogia!
Faatofu oe lava i Faigafaiva: Clown Special Branch, Freak Show, Wonderful Shopping Street, Matua-Child Fishing Island,, Long Neck Paradise, White Egret Island …… O se faaaliga matagofie, o se fiafia fiafia, o loʻo taʻu uma mai le afe tausaga le talaʻaga o le aai ua faaigoaina e le emeperoa.

 

Motu Fagotaga – Vaitafe Resort
O le taofi lona lua, na matou o mai i le motu fagota, o loʻo tu i le ogatotonu o le Gold Coast, ma le oneone oneone faʻagesegese vai manino tai mafolafola oneone taele matafaga lauiloa.
A tatou laa moni lava i totonu o le fanua lea, savalivali i luga o le gataifale umi, ma faalogologo i le pao o galu i le matafaga. O iinei, matou te fiafia ai i le mafanafana ma le alofa o le matafaga, malolo ma faʻamafanafanaina le tino ma le mafaufau.

GGG40 DN600 PN10 U-ituaiga butterfly valve---TWS Valve
A e tilotilo i le sami, o taimi uma e te tilotilo ai i fafo, atonu e te vaaia ai se vaaiga e leʻi tupu muamua. Masalo o galu o lo'o i le mamao, po'o se oneone lelei e latalata mai, o lo'o fa'amatala le leoa le tala o le olaga. E fiaselau maila o togavao acacia o loʻo siomia e le sefulu afe hectares o galu lanumoana e atagia, lagona le eleele i lalo o vae, manavaina le ea fou, i luma o mata o le faʻaalia o se ata manino o le laufanua.
Atonu o le moomoo i le sami o se faailoga ua togitogia i ivi o tagata uma o le aai. O le taimi lava matou te taunuu ai i le matafaga i le nofoaafi, matou te taufetuli agai i le sami. Savali e leai ni seevae i luga o le matafaga, lagona le faafeiloaiga sili ona manaia o le natura; o le savili o le sami e salu ai alafau, o le kisi sili lea ona alofa a le natura. E ui lava ina puaoa ma mamafa le asu ma timuga, ae e le mafai ona tetee atu i le afi i loto o tagata uma. Ti'eti'e galu ma lagona le lanu o le sami ma le lagi. O le naunautaiga mo le Gold Coast o le a faaauau pea seia oo i le isi taimi tatou te feiloai ai.
O le malaga e lua aso ma le tasi po i Qinhuangdao na iʻu manuia! Matou te faia le mea sili i le galuega ma taʻalo ma le fiafia. O iinei, tatou te lagonaina ai le olioli i fafo atu o le galuega, e sosoo ai, o le a sili atu ona tumu i le naunautai i le galuega.
E le gata i lea, o Tianjin Tanggu Water Seal Valve Co., Ltd. o se fa'atekonolosi fa'apipi'i nofoa fa'alavalava lagolago pisinisi, o oloa enofoa fa'ama'i masi fa'alava butterfly valve, lug fa'alava pepe, fa'alua fa'a'au'au fa'ato'a fa'alava ole pepe,lua flange eccentric butterfly valve, alavai paleni,wafer lua ipu siaki valve, Y-Srainer ma isi. I le Tianjin Tanggu Water Seal Valve Co., Ltd., matou te faʻamaualuga i matou i le tuʻuina atu o oloa muamua-vasega e fetaui ma tulaga maualuga o alamanuia. Faatasi ai ma a matou vaʻaiga lautele o valve ma mea faʻapipiʻi, e mafai ona e faʻatuatuaina i matou e tuʻuina atu le fofo lelei mo lau vai. Fa'afeso'ota'i i matou i le asō e a'oa'o atili e uiga i a matou oloa ma pe fa'apefea ona matou fesoasoani atu ia te oe.

 


Taimi meli: Au-08-2024