• head_banner_02.jpg

Valve castings e faigofie ona maua ai faaletonu

1. O le stomata

O se tamai pu lea e faia e le kesi lea e le sola ese ai le faʻagasologa o le faʻamalosi uʻamea i totonu o le uamea. O lona puipui i totonu e lamolemole ma o loʻo i ai le kesi, lea e maualuga le faʻaalia i le galu ultrasonic, ae ona o le mea moni o le spherical poʻo le ellipsoid, o se mea faʻaletonu, lea e aʻafia ai lona amplitude ata. O le pu o le ea i totonu o le ingot o loʻo faʻamafola i totonu o se faʻaletonu o le eria pe a maeʻa le faʻaogaina poʻo le taʻavale, lea e aoga e maua i le suʻesuʻeina o le ultrasonic.

 pa'u nofo alava pepe

2. Kipi ma'a

O le slag i le smelting faagasologa po o le refractory i luga o le ogaumu tino pa'u i totonu o le u'amea vai, ma e aofia ai i totonu o le lafo po o uamea ingot pe a sasaa, faia ai le slag clamp faaletonu. O le slag e masani lava e le o iai na o ia, e masani lava i se tulaga mafiafia pe faʻasalalau i loloto eseese, e tutusa ma le le atoatoa o le volume ae masani ona i ai se laina faʻapitoa.

3. Tu'u ta'eta'e

O le taʻe i le lafo e mafua ona o le faʻaitiitia o le mamafa o le faʻamaʻaina o le uʻamea e sili atu i le malosi sili o le meafaitino, e fesoʻotaʻi ma foliga o le tuʻuina atu o le mamanu ma le faʻagasologa o le tuʻuina atu, ma e fesoʻotaʻi foʻi ma le taʻe maaleale o nisi o mea leaga i totonu. mea uamea (e pei o le maualuga o le sulfur, malulu malulu, maualuga phosphorus, ma isi). I totonu o le manoa, o le ai ai foi ni ta'e i totonu o le tioata o le u'amea, ma i le fa'asologa o pili, o le a tumau pea i le fa'ama'i e pei o le ta'eta'e totonu o le fa'ailoga.

 

4. Liliu le pa'u

O le u'amea lea mai le ladle i le ingot e lafo ai ingot, ona o le sasaa o le faʻalavelave, taofi, sasaa i totonu o le uʻamea vai i luga o le ea faʻavavevave faʻamalūlū foliga ata tifaga oxide, sasaa fou i totonu o le uamea vai o le a malepe i totonu o le tino ingot ma fausia ai se faʻatonuga. (area) fa'aletonu, e le'o fa'amamafaina i le fa'asolo a'i pili pili ingot.

 Vafer Concentric Butterfly Valve

5. Anisotropy

Pe a faʻamafanafanaina le tuʻuina poʻo le ingot ma faʻamalosia, o le saosaoa malulu mai luga i le ogatotonu e ese, o lea o le a faia ai ni mea tioata eseese, lea e faʻaalia ai le anisotropy o mea faʻainisinia, ma e taʻitaʻia ai foi i le anisotropy o meatotino acoustic, o lona uiga. , e ese le saoasaoa leo ma le leo attenuation mai le ogatotonu i luga. O le i ai o lenei anisotropy e mafai ona i ai se aafiaga leaga i luga o le tele ma le tulaga o faaletonu na iloiloina i le taimi o le suʻesuʻeina o le ultrasonic.

 

E le gata i lea, o Tianjin Tanggu Water Seal Valve Co., Ltd. o se fa'atekonolosi fa'apipi'i nofoa fa'alavalava lagolago pisinisi, o oloa enofoa fa'ama'i masi fa'alava butterfly valve, lug butterfly valve, lua flange concentric butterfly valve, double flangealafa'a lele lele, alapa'u paleni, alavai siaki siaki lua ipu,Y-Srainerma faapena atu ai lava. I le Tianjin Tanggu Water Seal Valve Co., Ltd., matou te faʻamaualuga i matou i le tuʻuina atu o oloa muamua-vasega e fetaui ma tulaga maualuga o alamanuia. Faatasi ai ma a matou vaʻaiga lautele o valve ma mea faʻapipiʻi, e mafai ona e faʻatuatuaina i matou e tuʻuina atu le fofo lelei mo lau vai. Fa'afeso'ota'i i matou i le asō e a'oa'o atili e uiga i a matou oloa ma pe fa'apefea ona matou fesoasoani atu ia te oe.


Taimi meli: Iuni-27-2024