• head_banner_02.jpg

Valve oloa mo le maketi malosi lanu meamata

1. Green Energy I le Lalolagi Atoa
E tusa ai ma le International Energy Agency (IEA), o le gaosiga o pisinisi o le malosi mama o le a faatoluina i le 2030. O punaoa mama sili ona vave tuputupu ae o le matagi ma le la, lea e aofia ai le 12% o le aofaʻi o le eletise i le 2022, e 10% mai le 2021. E tumau pea Europa o se taʻitaʻi i le atinaʻeina o le malosi lanu meamata. A o faʻaitiitia e le BP ana tupe faʻaalu i le malosi lanumeamata, o isi kamupani, e pei o le Italia's Empresa Nazionale dell'Electricità (Enel) ma Portugal's Energia Portuguesa (EDP), o loʻo faʻaauau pea ona tuleia malosi. O le Iuni a Europa, lea ua naunau e finau ma Amerika ma Saina, ua faʻaitiitia faʻatagaga mo galuega lanu meamata ae faʻatagaina le maualuga o tupe a le setete. O lea ua maua ai le lagolago malosi mai Siamani, lea e fa'amoemoe e maua le 80% o le eletise mai mea fa'afouina i le 2030 ma ua fausia ai le 30 gigawatts (GW) o le savili i fafo.

Lug Rubber Nofo butterfly valve .

O lo'o fa'atupula'ia le malosi o le malosi lanu meamata i le 12.8% tulaga ese i le 2022. Ua fa'ailoa mai e Saudi Arabia o le a fa'aagaga le $266.4 piliona i le alamanuia eletise lanu meamata. O le tele o poloketi o loʻo faʻatinoina e Masdar, o se kamupani malosi a United Arab Emirates o loʻo galue i Sasaʻe Tutotonu, Asia Tutotonu ma Aferika. O le konetineta o Aferika o loʻo feagai foi ma le le lava o le malosi ona o le pa'ū malosi o le eletise. Aferika i Saute, lea na tupu faʻafuaseʻi faʻalavelave faʻafuaseʻi, o loʻo unaʻia tulafono e faʻavavevave ai le eletise. O isi atunuu o loʻo taulaʻi i galuega faʻaletino e aofia ai Zimbabwe (lea o le a fausia ai e Saina se fale eletise opeopea), Morocco, Kenya, Etiopia, Zambia ma Aikupito. O lo’o fa’apena fo’i le polokalame o le eletise lanu meamata a Ausetalia, ma ua fa’aluaina e le faigamalo o lo’o iai nei le aofa’i o galuega fa’amama mama ua fa’amaonia i le taimi nei. O se fuafuaga mo le atinaeina o malosiaga mama na faalauiloa ia Setema na tea nei ua faaalia ai le $40 piliona o le a faaalu i le faaliliuina o le malosiaga o le koale i le malosiaga faafouina. O le liliu atu i Asia, ua maeʻa le galu o le malosi o le la a Initia, ma iloa ai le suia o le kesi masani, ae o le faʻaaogaina o le koale o loʻo tumau pea le le suia. O le a fa'amalieina e le atunu'u le 8 GW o le malosi o le matagi i tausaga ta'itasi se'ia o'o i le 2030. Ua fuafua Saina e fausia le 450 GW o le la ma le savili malosi ma le maualuga maualuga i le Gobi Desert region.

 

2. Valve oloa mo le maketi malosi lanu meamata
O loʻo i ai le tamaoaiga o avanoa pisinisi i ituaiga uma o faʻaoga valve. OHL Gutermuth, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapitoa i alatoto maualuga mo le malosi o le la. Ua sapalai foi e le kamupani ni alavai faapitoa mo le fale eletise sili ona tele i Dubai ma sa galue o se faufautua i le kamupani gaosi mea faigaluega Saina Shanghai Electric Group. I le amataga o lenei tausaga, na fa'ailoa mai ai e Valmet o le a tu'uina atu ni vaifofo mo le fa'ato'aga fa'ato'aga lanu meamata o le gigawatt.

Valve Pepe

O le fa'asologa o oloa a Samson Pfeiffer e aofia ai va'a tapuni otometi mo le gaosiga o le hydrogen fa'alelei le si'osi'omaga fa'apea ma alavai mo la'au fa'aeletise. I le tausaga na tea nei, na tuuina atu ai e le AUMA ni masini e fasefulu i se fale eletise fou o le geothermal i le itulagi o Chinshui i le Itumalo o Taiwan. Na mamanuina e tetee atu i se siosiomaga e malosi tele, aua o le a faʻaalia i le maualuga o le vevela ma le maualuga o le susu i kasa acidic.

 

I le avea ai o se atinaʻe gaosiga, Waters Valve o loʻo faʻaauau pea ona faʻavavevave le suiga lanumeamata ma faʻaleleia le lanu meamata o ana oloa, ma ua tuuto atu i le tauaveina o le manatu o le atinaʻe lanu meamata i le taimi atoa o le gaosiga ma le faʻaogaina o le atinaʻe, faʻavaveina le faʻafouina ma le faʻaleleia o oloa uʻamea ma uʻamea. , pei o alavai pepe (alavai pipi mama, va'a lele lele ogatotonu,fa'amaufa'ailoga fa'amaufa'ailoga o le pepe, alavai pa'u pepe, ma alavai lapisi lapoa), alavai polo (valaau fa'alēsefe), va'a siaki, alavai fa'afefe, alavai fa'atusatusa, alavai taofi,alatoto faitotoama isi mea, ma le aumaia o mea lanu meamata Uunai oloa lanumeamata i le lalolagi.

 


Taimi meli: Iul-25-2024