• head_banner_02.jpg

O a tu'utu'uga mo le fa'aogaina o le valve butterfly ma le pneumatic butterfly valve?

Tulaga lelei ma le fa'aogaina oalavai butterfly eletise

 

Eletisealavai pepeo se masini masani mo le faʻatonutonuina o le paipa, lea e iai le tele o faʻaoga ma e aofia ai le tele o fanua, e pei o le faʻatonutonuina o le tafe o le vai i totonu o le faatanoa vai o le eletise eletise eletise, le faʻatonutonuina o le faʻaogaina o vai gaosi oloa i totonu o le fale gaosimea, ma isi. ., ma o le a ave oe e malamalama i uiga, lelei ma le faʻaogaina o le valve butterfly eletise.

1. Fa'amaufa'ailoga lelei

 

A uma mea uma, o le matafaioi a le eletisealavai pepee faʻaaogaina e faʻafetaui ai le tafe o le vai i le taimi, ma e feagai ma le maualuga o le vevela ma le maualuga o le mamafa pe a galue, o lea afai e le lelei le faʻamaufaʻailoga, o le a taʻitaʻia ai le tafe o le vai, ma e le mafai ona faʻamautinoa le saʻo saʻo o le tafe. . Le eletisealavai pepeei ai se faiga faʻamaufaʻailoga faʻapitoa, o lea e lelei ai le faʻamaufaʻailogaina i le va o le ultra-low temperature i le maualuga o le vevela, o lona uiga, o le faʻamaufaʻailogaina o le valve butterfly eletise e le afaina i le vevela, ma e faigofie tele le faʻaogaina o le valve fetuutuunai eletise.

 

2. Ole leakage

 

O le mea e sili ona viia o le fufusi o le eletisealavai pepe, o le faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga o le vaʻa o le valve e faʻaaogaina se mama faʻamaufaʻailogaina, o le mama faʻamaufaʻailoga e faʻapipiʻiina e le graphite, o le mama faʻamaufaʻailogaina ma le paʻu pepe o le valve butterfly eletise o le a le pipii, o lea o le faʻamaufaʻailoga e lelei tele, leai se afi mumu. saogalemu butterfly valve eletise o le filifiliga sili lea a le tele o tagata faʻatau.

 

3. Fa'afaigofie fetuunaiga ma pulea

 

Le eletisealavai pepeo se masini e faʻaaogaina e pulea ai le tafe o le vai, faʻaopoopo i le felauaiga ma le faʻatonutonuina o vai, palapala ma isi mea e iai se viscosity e mafai foi ona feaveaʻi, ma o le vai faʻaputu i totonu o le paipa e laʻititi, ma o le eletise tatala ma tapunia e vave. ma faigofie.

 

E tele ituaiga o valve faʻaaogaina i alamanuia, ae e manaʻomia le tele o taumafaiga e faʻatau ai se valve faʻamalieina moni, eletise.alavai pepeo loʻo i ai le tele o faʻaoga, faʻaogaina malosi ma faʻamaufaʻailoga sili ona lelei, ma o se ituaiga o eletise eletise eletise e faʻaaogaina tele.

 

Tulaga lelei ma le fa'aogaina ole pneumatic butterfly valve

 

O le pneumatic butterfly valve e aofia ai le pneumatic actuator ma le butterfly valve. Pneumatic butterfly valve o se valve pneumatic lea e faʻaogaina ai se pusa lapisi liʻo e taʻavale ma le valve stem e tatala ma tapuni e ausia ai le gaioiga e mafai ai, e masani ona faʻaaogaina e pei o se valve tapuni, ma e mafai foi ona mamanuina ina ia i ai le galuega o le fetuunaiga poʻo vaega valve ma fetuutuunai, ma o le butterfly valve e faʻaaogaina atili ma sili atu i le maualalo o le mamafa o paipa tetele ma feololo. Fa'avasegaga o le valve butterfly: uamea uamea uamea pneumatic butterfly valve, fa'amaufa'ailoga malosi pneumatic butterfly valve, fa'amaufa'ailoga vaivai pneumatic butterfly valve, carbon steel pneumatic butterfly valve. O le aoga autu o le pneumatic butterfly valve, fausaga faigofie, laʻititi laʻititi, mama mama, tau maualalo, pneumatic butterfly valve e sili ona taua, faʻapipiʻiina i le maualuga-maualuga ala pogisa, faigofie ona faagaoioia e ala i le lua-tulaga lima-ala solenoid valve pule, ma e mafai foi ona fetuutuunai le ala o le tafe.

 

O loʻo i ai isi mea e manaʻomia ona amanaia i totonu o le paʻu paʻu o le pneumatic butterfly valve, e pei o le: o mea e le mafai ona faʻanatinati saʻo i le valve plate o le valve pe a tuʻu i totonu o le taʻavale mai luga (lenei aʻafiaga malosi. o le a le mafai ai foi ona tapunia le valve), ma o le mamafa o le mea e le tatau ona sili atu i le mamafa o le mamanu o le pneumatic butterfly valve, ma isi.

 

O le eseesega i le va o le valve pule ma le valve tusi masani e le mafai ona manatu o se vaega tuʻufua, ae tatau ona manatu o se vaega o le faʻaogaina otometi atoa, o le tele o faʻafitauli i le faʻaaogaina o le valve faʻatonutonu e le o le faʻafitauli. o le filifiliga ma le faʻatulagaina, ae ona o le malamalama o le tagata faʻaoga i le valve pule e le lava, o le valve pule e leʻi faʻapipiʻiina ma faʻamaopoopoina ma le faʻatonuga. O le a lava le umi tatou te iloa ai le ki i le faʻafitauli, filifili saʻo le valve, ma debug le valve pule i le tulaga debugging system, e mafai ona tatou faʻaitiitia le fua o le toilalo ma faʻatautaia le faʻaogaina otometi mo se taimi umi.

 


Taimi meli: Sep-05-2024