• head_banner_02.jpg

Auala e filifili sa'o ai mea e faamaufaailogaina ai

O a nisi o mea taua e tatau ona mafaufau i ai pe a filifilia mea faʻamaufaʻailoga saʻo mo se talosaga?

 

Tau sili ma lanu agavaa

Avanoa o fa'amaufa'ailoga

O mea uma e a'afia ai i le faiga fa'amaufa'ailoga: fa'ata'ita'iga o le vevela, vai ma le mamafa

O mea taua uma ia e tatau ona mafaufau i ai i lau faiga fa'amaufa'ailoga.Afai e iloa uma mea taua, o le a faigofie ona filifili le mea saʻo.

 

Ae o le mea e manaʻomia muamua o le mea e tatau ona tumau.O le mea muamua la e mafaufau i ai o le faʻatinoga faʻapitoa.Sei o tatou amata i le tulaga o le faatinoga.

 

Ole ola ole faiga ma le tau o mea taua ia (TIanjin Tanggu Vai-faamaufaailoga Valve Co.,ltd) e mafaufau i ai.O mea uma e a'afia ai lau fa'atinoga o talosaga.E taua le mafaufau i mea faʻapitoa e tusa ai ma le faʻaoga.E aofia ai mea e fa'aaogaina, foliga o meafaigaluega ma fa'agaioiga gaosiga.E iai fo'i mea tau si'osi'omaga e tatau ona mafaufau iai e aofia ai: mamafa, vevela, taimi, fa'apotopotoga ma fa'asalalauga.

 

elastomer

 

Elastomers e lauiloa mo lo latou lelei lelei.E leai se isi mea e tutusa le maualuga o le elasticity.

 

O isi mea e pei o polyurethanes ma thermoplastics e sili atu ona tetee atu i le mamafa nai lo elastomers.

 

E mafai ona fa'aogaina mea pa'u i fa'aoga eseese.

 

 

O mea tau masini e aofia ai

 

elasticity

maaa

malosi mālosi

O isi vaega taua e aofia ai

 

Seti fa'amalosi

 

tetee vevela

 

maualalo le vevela fetuutuunai

 

fetauiga kemikolo

 

Anti-matua

 

tetee abrasion

橡胶图.jpg

O le mea pito sili ona taua o le elasticity o mea paʻu.Sei o tatou aoao atili e uiga i lenei mea.

Elasticity o le taunuuga o le vulcanization.O mea elastomeric, e pei o le pa'u vulcanized, o le a toe fo'i i lona foliga muamua pe a fa'aleagaina.

 

O mea e le mafai, e pei o le pa'u e le'i fa'asalaina, e le toe fo'i i lona tulaga muamua pe a fa'aleagaina.Vulcanization (pei ofa'ato'a fa'alava ole pepe) o le fa'agasologa o le fa'aliliuina o le pa'u i se mea elastomeric.

 

Ole filifiliga ole elastomers e fa'avae ile:

 

va'aiga o le vevela galue

 

Tete'e i vai ma kasa

 

Tete'e i le tau, osone ma UV ave

橡胶图2

Ole filifiliga ole elastomers e fa'avae ile:

 

va'aiga o le vevela galue

 

Tete'e i vai ma kasa

 

Tete'e i le tau, osone ma UV ave

E ono mea e tatau ona mafaufau i ai pe a filifilia mea faʻamaufaʻailoga valve

O le fa'amaufa'ailoga pito i luga ole galuega sili ona taua olealavai, o le tulaga lelei o le faʻamaufaʻailoga luga e aafia saʻo ai le ola tautua o lealavai, ma o meafaitino o le faʻamaufaʻailoga o se mea taua e faʻamautinoa ai le lelei o le faʻamaufaʻailoga.O le mea lea, o mea nei e tatau ona mafaufauina pe a filifilia le mea e faʻamau ai le valve:

 

Tete'e a'a."Corrosion" o le faʻagasologa lea e faʻaleagaina ai luga o le faʻamaufaʻailoga i lalo o le gaioiga a le ala.Afai o le pito i luga o le faʻamaufaʻailoga e pala, o le faʻamaufaʻailogaina e le mafai ona faʻamaonia, o le mea lea o mea o le faʻamaufaʻailoga e tatau ona faʻafefete.Ole malosi ole a'a ose mea e fa'alagolago tele ile tu'ufa'atasiga ole meafaitino ma lona mautu o vaila'au.

 

Anti-abrasion.“Scratch” e fa'atatau i le fa'aleagaina e mafua mai i fete'ena'iga o mea i le taimi o fegasoloa'iga fa'atasi o le fa'amaufa'ailoga.O lenei ituaiga o fa'aleagaina o le a mautinoa lava le fa'aleagaina o le fa'amaufa'ailoga.O le mea lea, o mea fa'amaufa'ailoga e tatau ona i ai ni mea lelei e tete'e ai, aemaise lava mo alatoto faitotoa.O le tete'e o se mea e masani ona fuafua e uiga i totonu o le mea.

 

Tete'e o le tafia."Erosion" o le faʻagasologa lea o le faʻaumatiaina o le faʻamaufaʻailoga pe a tafe le ala i luga o le faʻamaufaʻailoga i le saoasaoa maualuga.O lenei ituaiga o faʻaleagaina e sili atu ona manino i luga o alalaupapa faʻafefe ma vaʻa saogalemu e faʻaaogaina i le vevela maualuga ma le maualuga o le faʻasalalauga ausa, ma e iai se aafiaga tele i le faʻaleagaina o le faʻamaufaʻailoga.O le mea lea, o le erosion resistance o se tasi lea o manaʻoga taua mo le faʻamauina o mea i luga.

 

E tatau ona i ai se tulaga faigata, ma o le a matua pa'ū le maaa i lalo ole vevela galue.

 

Ole faʻalauteleina ole laina ole faʻamaufaʻailoga faʻamau ma mea o le tino e tatau ona tutusa, lea e sili atu ona taua mo le faʻatulagaina o le mama faʻamau, ina ia aloese mai le faʻalavelave faʻaopoopo ma le faʻamalolo i le vevela maualuga.

 

Faʻaaogaina i lalo o tulaga maualuga o le vevela, e tatau ona lava le faʻamaʻi faʻamaʻi, faʻafefe vaivai ma faʻafitauli o le taamilosaga vevela.

 

I lalo o tulaga o loʻo i ai nei, e faigata ona maua se mea faʻamaufaʻailoga e fetaui lelei ma manaʻoga o loʻo i luga.E mafai ona tatou taulai atu i le ausia o manaʻoga o nisi vaega e tusa ai ma ituaiga valve eseese ma faʻaoga.Mo se faʻataʻitaʻiga, o valve faʻaaogaina i luga o faʻasalalauga televave e tatau ona gauai faʻapitoa i manaʻoga faʻafefe o le faʻamaufaʻailoga;ma afai o le ala o loʻo i ai ni faʻamaʻi mama, e tatau ona filifilia le mea faʻamaufaʻailogaina ma le maualuga maualuga.


Taimi meli: Mati-08-2023