• head_banner_02.jpg

Ole tele ole maketi ma su'esu'ega fa'ata'ita'iga ole alamanuia fa'atonu a Saina ile 2021

Vaaiga lautele

O le valve faʻatonutonu o se vaega faʻatonutonu i totonu o le faʻaogaina o le suavai, o loʻo i ai galuega o le tipi, tulafono faatonutonu, faʻafefe, puipuia o le toe foʻi, faʻamautuina o le voltage, faʻafefe poʻo le tafe ma le faʻamalosi.Fa'atonuga fa'apolokalame fa'aoga e fa'aaogaina i le fa'agasologa o le fa'agasologa o mea tau alamanuia ma o lo'o i totonu ole meafaifa'aili, meafaifa'aili ma masini fa'ainisinia.

1. O le valve faʻatonutonu e tutusa ma le lima o se robot i le faagasologa o le faʻaogaina o masini faʻapisinisi, ma o le elemene faʻatonutonu mulimuli mo le suia o faʻasologa o le faagasologa e pei o le tafe, mamafa, vevela, ma le vai.Talu ai o loʻo faʻaaogaina e avea ma mea faʻapipiʻi i totonu o le faʻaogaina o masini faʻagasologa faʻagasologa, o le valve pule, lea e taʻua foi o le "actuator", o se tasi o masini autu o le gaosiga atamai.

2. O le valve pulea o le vaega autu autu lea o le faʻaogaina o mea tau pisinisi.O lona tulaga tau atina'e fa'atekinisi e fa'aalia sa'o ai le malosi o le gaosiga o masini ma le tulaga fa'aonaponei tau alamanuia.Ose tulaga talafeagai mo le alamanuia faavae ma ana alamanuia talosaga i lalo e iloa ai le atamai, networking ma masini..O va'a fa'atonutonu e masani lava ona aofia ai fa'agaioiga ma valve, lea e mafai ona fa'avasegaina e tusa ai ma galuega, uiga ta'avale, mana fa'aaogaina e le fa'aauupega fa'aauupegaina, fa'alavelave mamafa, ma le vevela.

 

filifili alamanuia

O le pito i luga o le alamanuia valve pulea e tele lava uamea, oloa eletise, castings eseese, forgings, fasteners ma isi mea gaosi oloa.O loʻo i ai se numera tele o atinaʻe i luga, lava le tauvaga ma lava le tuʻuina atu, lea e maua ai se tulaga lelei mo le gaosiga o pisinisi valve pulea;O le tele o faʻaoga i lalo, e aofia ai suauʻu, petrochemical, vailaʻau, pepa, puipuiga o le siosiomaga, malosi, mining, metallurgy, vailaʻau ma isi pisinisi.

Mai le vaaiga o le tufatufaina o tau o gaosiga:

O meafaitino e pei o u'amea, oloa eletise ma lafo e sili atu i le 80%, ma tau gaosiga e tusa ma le 5%.

Ole pito sili ona tele ole fa'aogaina ole fa'aogaina ole va'a fa'atonutonu i Saina o le vaila'au vaila'au, e sili atu nai lo le 45%, sosoo ai ma le suau'u ma kesi ma le eletise, e sili atu i le 15%.

Faʻatasi ai ma le faʻaleleia o tekinolosi faʻatautaia pisinisi i tausaga talu ai nei, o le faʻaogaina o valve pule i le gaosiga o pepa, puipuiga o le siosiomaga, meaʻai, vailaʻau ma isi faʻalapotopotoga o loʻo faʻatupulaia vave ma vave.

 

Tele alamanuia

O loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia le atinaʻeina o fale gaosi oloa a Saina, ma o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia le tulaga o masini faʻapisinisi.I le 2021, o le a oʻo atu i le 37.26 trillion yuan le faʻaopoopoga o pisinisi a Saina, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le 19.1%.I le avea ai o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o mea tau pisinisi, o le faʻaogaina o le valve faʻatautaia o fale gaosi oloa i totonu o le faʻaogaina o fale gaosi oloa e faʻaleleia lelei ai le mautu, saʻo ma le faʻaogaina o le faʻaogaina.E tusa ai ma faʻamaumauga a le Shanghai Instrument Industry Association: i le 2021, o le numera o pisinisi faʻatautaia o masini faʻapitoa i Saina o le a faʻateleina atili i le 1,868, faʻatasi ai ma tupe maua o le 368.54 piliona yuan, o le siʻitia i lea tausaga ma lea tausaga o le 30.2%.I tausaga talu ai nei, o le gaosiga o alalaupapa faʻatautaia pisinisi i Saina ua faʻatupulaia i lea tausaga ma lea tausaga, mai le 9.02 miliona seti i le 2015 i le tusa ma le 17.5 miliona seti i le 2021, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga o le 6.6%.Ua avea Saina ma se tasi o le lalolagi e sili ona tele gaosiga o alalaupapa faʻatonutonu pisinisi.

O le manaʻoga mo vaʻa faʻatautaia fale gaosi oloa i lalo o alamanuia e pei o vailaʻau ma suauʻu ma kesi o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina, aemaise lava e aofia ai vaega e fa: galuega faʻafaigaluega fou, suiga faʻapitoa o galuega o loʻo i ai nei, sui o vaega faʻapitoa, ma asiasiga ma tausiga.I tausaga talu ai nei, ua fetuunai e le atunuu le fausaga o alamanuia ma suia ai le tamaoaiga.O le tuputupu a'e ma le fa'alauiloa malosi o le fa'asaoina o le malosi ma le fa'aitiitia o le fa'aosoina o lo'o i ai se aafiaga fa'aosofia manino i le fa'afaigaluegaina o le poloketi ma mana'oga suiga fa'atekonolosi o pisinisi i lalo ifo.E le gata i lea, o le faʻafouina masani ma le suia o meafaigaluega ma asiasiga ma le tausiga o auaunaga ua aumaia ai foi le manaoga mautu mo le atinaʻeina o le alamanuia.I le 2021, o le fua o le maketi faʻatautaia o fale gaosi oloa a Saina o le a tusa ma le 39.26 piliona yuan, o le siʻitia i lea tausaga ma lea tausaga e sili atu i le 18%.O le alamanuia e maualuga tupe maua fa'asili ma malosi tupe maua.

 

Atina'e mamanu

e mafai ona vaevaeina le tauvaga maketi valve a loʻu atunuu i tulaga e tolu,

I totonu o le maketi maualalo, ua mafai e faʻailoga i totonu o le atunuʻu ona faʻamalieina le manaʻoga o maketi, o le tauvaga e malosi tele, ma o le homogeneity e ogaoga;

I le ogatotonu o maketi, pisinisi i totonu o le atunuu ma e fai si maualuga tulaga faʻatekinisi faʻatusalia eTianjin Tanggu Vai-faamaufaailoga ValveCo.,Ltdnofoia se vaega o sea maketi;

I le maketi maualuga-maualuga: o le penetration rate o ituaiga i totonu o le atunuu e fai si maualalo, lea e masani ona nofoia e mai fafo ituaiga laina muamua ma ituaiga faapolofesa.

I le taimi nei, o lo'o maua uma e le aufaipisinisi fa'apitoa le fa'atonuina o le valve ISO9001 le fa'amaoniaina o le faiga fa'apitoa ma meafaigaluega fa'apitoa (paipa paipa) TSG laisene gaosiga, ma o nisi gaosi oloa ua pasia le fa'amaoniaina o le API ma le CE, ma e mafai ona tausisia le ANSI, API, BS, JIS ma isi tulaga. Fuafua ma gaosia oloa.

O lo'u atunu'u o lo'o i ai le tele o avanoa fa'atauva'a fa'atauva'a ua tosina mai ai le tele o fa'ailoga mai fafo e ulufale atu i le maketi i totonu o le atunu'u.Ona o le malosi tau tupe, tupe teufaafaigaluega tele ma le poto masani mauoa, ituaiga mai fafo o loʻo i le tulaga taʻutaʻua i le maketi o le valve faʻatonutonu, aemaise lava le maketi o le valve pule maualuga.

I le taimi nei, o loʻo i ai se numera tele o fale gaosi valve pulea, e masani ona laʻititi i le fua ma maualalo i faʻalapotopotoga faʻapisinisi, ma o loʻo i ai se vaʻa manino ma tagata tauva mai fafo.Faatasi ai ma le alualu i luma i totonu o fale gaosi oloa pulea valve tekinolosi, o le tulaga o oloa faaulufale mai o oloa maualuga e le mafai ona toe suia..

 

Dtulaga tau atinae

O lo'u atunu'u o lo'o i ai tulaga fa'atupuina e tolu:

1. O le a faʻaleleia atili le faʻamaoni o oloa ma le saʻo fetuunaiga

2. O le a si'itia le tau o le localization, ma o le a faatelevaveina le fa'aulufale mai, ma o le a fa'ateleina le fa'aogaina o fale gaosimea

3. Fa'atekonolosi tau pisinisi e masani ona fa'ata'atia, fa'avasegaina, atamai, tu'ufa'atasi ma feso'ota'iga


Taimi meli: Iul-07-2022