• head_banner_02.jpg

Fa'ato'a nofo fa'anofoa Valau Pepe: Eseesega i le va o le Wafer ma le Lug

Ituaiga wafer

+ Malamalama
+ Taugofie
+ Faʻapipiʻi faigofie
- Mana'omia paipa paipa
- E sili atu ona faigata ile totonugalemu
- E le talafeagai e pei o le valve pito

I le tulaga o le Wafer-style butterfly valve, o le tino o loʻo faʻapipiʻiina ma ni nai pu e le faʻapipiʻiina.O nisi ituaiga Wafer e lua ae o isi e fa pe valu.
E fa'aofi fa'amau i totonu o pu fa'amau o fa'apaapa paipa e lua ma pu fa'atotonugalemu o le valve butterfly.E ala i le faʻamauina o faʻamau faʻamau, o le paipa o le paipa e toso le tasi i le isi ma o le faʻafefe o le butterfly e faʻapipiʻi i le va o laugutu ma taofi i luga.

+ E fetaui lelei e fai ma alavai pito
+ Faigofie i totonu
+ Faʻaitiitia le maʻaleʻale i le tulaga o le tele o eseesega o le vevela
- E mamafa ma lapopoa tetele
- E sili atu le taugata
I le tulaga o le Lug-style butterfly valve o loʻo i ai mea e taʻua o "taliga" i luga o le liʻo atoa o le tino lea na tataʻi ai filo.I lenei auala, e mafai ona faʻapipiʻi le valve butterfly i luga o paipa paipa taʻitasi e ala i 2 faʻamau eseese (tasi i itu taʻitasi).
Talu ai o le valve butterfly o loʻo faʻapipiʻi i flange taʻitasi i itu uma e lua ma vaʻa eseese, pupuu, o le avanoa e malolo ai e ala i le faʻalauteleina o le vevela e laʻititi nai lo le faʻaogaina o le alavai Wafer.O le iʻuga, o le Lug version e sili atu ona talafeagai mo faʻaoga ma le tele o eseesega o le vevela.
Ae peita'i, pe a fa'aogaina le vavle fa'alupe e fai ma fa'ai'uga, e tatau i se tasi ona fa'alogo lelei aua o le tele o va'a lele fa'alupe o le ai ai se fa'alaloina maualuga e fa'atagaina e pei o le fa'ai'uga fa'ai'u nai lo le latou vasega "masani" o le mamafa.

Ituaiga fa'atau

Taimi meli: Aukuso-06-2021