• head_banner_02.jpg

O le mataupu faavae o valve faamaufaailoga luga olo olo

O le oloina o se auala faʻamaeʻaina masani mo le faʻamaufaʻailogaina o valves i le gaosiga o gaosiga.O le oloina e mafai ona maua ai le maualuga o le faʻamaufaʻailogaina o luga o le valve, faʻataʻitaʻiga foliga matala ma luga o le eleele, ae e le mafai ona faʻaleleia le tulaga tutusa i le va o luga o le faʻamaufaʻailoga.O le saʻo saʻo o le faʻamaufaʻailoga valve eleele e masani lava 0.001 ~ 0.003mm;le sa'o o foliga fa'atusa (e pei o le le tutusa) e 0.001mm;o le roughness luga o le 0.1 ~ 0.008.

 

O le mataupu faavae o le faʻamaufaʻailogaina luga o le eleele e aofia ai vaega e lima: faʻagasologa o le olo, faʻaogaina o le gaioiga, faʻavavevave, mamafa mamafa ma alauni olo.

 

1. Fa'agasologa ole olo

 

O le meafaigaluega e olo ai ma le pito i luga o le mama faʻamaufaʻailoga e tuʻufaʻatasia lelei, ma o le mea faʻapipiʻi e faia ai ni gaioiga lavelave i luga o le faʻatasi.E tu'u abrasive i le va o le lapping tool ma le pito i luga o le mama fa'amau.Pe a fegaioi le meafaigaluega lapping ma le pito i luga o le mama faamaufaailoga i le tasi ma le isi, o se vaega o fatu abrasive i le abrasive o le a see pe taʻavale i le va o le meafaigaluega faʻamaufaʻailoga ma le pito i luga o le mama faʻamau.vaega u'amea.O tumutumu i luga o le mama faʻamaufaʻailoga e muamua faʻaumatia, ona faʻasolosolo malie lea o le geometry manaʻomia.

 

O le oloina e le gata o se faiga faʻainisinia o abrasives i luga o uʻamea, ae faʻapea foʻi ma se vailaʻau.O le gaʻo i totonu o le abrasive e mafai ona fausia ai se ata o le oxide i luga o le fogaeleele e faʻapipiʻiina, ma faʻavaveina ai le faiga o le olo.

2 . fa'agaioiga olo

 

Pe a fegalegaleai le meafaigaluega olo ma le pito i luga o le mama faamaufaailogaina o le tasi i le isi, o le aofaiga o auala faasee sootaga o vaega taitasi i luga o le mata o le mama faamauga i le meafaigaluega olo e tatau ona tutusa.E le gata i lea, o le itu o le gaioiga e tatau ona suia i taimi uma.O le suiga faifaipea o le itu o le gaioiga e taofia ai saito abrasive taʻitasi mai le toe faia o lana lava ala i luga o le mama faʻamaufaʻailoga, ina ia le faʻaalia ai ni faʻailoga manino ma faʻateleina le gaogao o luga o le mama faʻamau.E le gata i lea, o le suiga faifaipea o le itu o le gaioiga e le mafai ona sili atu le tufatufaina atu o le abrasive, ina ia mafai ai ona sili atu le tipiina o le uamea i luga o le mama faʻamau.

 

E ui lava e faigata le gaioiga o le oloina ma le suiga tele o le suiga, o le faʻaogaina o le gaioiga e masani lava ona faia i luga o le faʻapipiʻiina o le mea faʻapipiʻi ma le pito i luga o le mama faʻamau.Pe o le oloina tusilima po o le olo masini, o le foliga geometric saʻo o le faʻamau mama luga e tele lava ina aʻafia i le geometric foliga saʻo o le meafaigaluega olo ma le gaoioiga olo.

3. vave olo

 

O le televave o le gaioiina o le olo, o le sili atu foi lea o le lelei o le olo.O le saosaoa o le olo e saosaoa, o le tele o mea faʻafefete e pasi atu i luga o le mea faigaluega i le taimi taʻitasi, ma sili atu le uamea e tipi ese.

 

Ole saoasaoa ole olo e masani ile 10~240m/min.Mo mea faigaluega e manaʻomia le maualuga o le olo, o le saoasaoa o le olo e masani lava e le sili atu i le 30m / min.O le saoasaoa o le oloina o le faʻamaufaʻailoga o le valve e fesoʻotaʻi ma mea o le faʻamaufaʻailoga.O le saoasaoa o le oloina o le faʻamaufaʻailogaina o le 'apamemea ma le uʻamea lafo e 10 ~ 45m / min;o le faʻamaufaʻailogaina o uʻamea faʻamaʻa ma le uʻamea faigata e 25 ~ 80m / min;le faʻamaufaʻailogaina o austenitic uamea stainless 10 ~ 25m / min.

4. mamafa mamafa

 

O le faʻaleleia lelei o le faʻaleleia o le faʻatupulaia o le mamafa o le olo, ma o le mamafa o le olo e le tatau ona maualuga tele, masani 0.01-0.4MPa.

 

Pe a oloina le faʻamaufaʻailoga o le uʻamea lafo, kopa ma austenitic uamea faʻamaʻi, o le mamafa o le olo o le 0.1 ~ 0.3MPa;o le faʻamaufaʻailogaina o uʻamea faʻamaʻa ma uʻamea faigata o le 0.15 ~ 0.4MPa.Ave se tau sili atu mo le olo talatala ma se tau laʻititi mo le olo lelei.

5. Alauni olo

 

Talu ai o le olo o se faiga fa'auma, o le aofa'i o le tipi e la'ititi lava.Ole tele ole alauni olo e fa'alagolago ile sa'o lelei ole masini ma le gaogao ole luga ole faiga muamua.I lalo o le faʻamoemoega o le faʻamautinoaina o le aveeseina o faʻasologa o gaioiga o le faagasologa muamua ma faʻasaʻo le sese geometric o le mama faʻamaufaʻailoga, o le laʻititi o le alauni olo, o le sili atu lea.

 

O le fa'amaufa'ailoga e tatau ona fa'amama lelei a'o le'i oloina.A maeʻa le olo lelei, e mafai ona tuʻu saʻo le faʻamaufaʻailoga, ma o le alauni laʻititi laʻititi o le: o le alauni o le lautele o le 0.008 ~ 0.020mm;le alauni vaalele o 0.006 ~ 0.015mm.Ave se tau itiiti pe a maualuga le oloina o le tusi lesona poʻo le maaa o meafaitino, ma ave se tau tele pe a maualalo le oloina o masini poʻo mea malō.

 

O le faʻamaufaʻailogaina o le tino valve e le faigofie ona faʻapalapala ma faʻaogaina, o lea e mafai ai ona faʻaoga lelei.A maeʻa le liliu, o le faʻamaufaʻailoga e tatau ona avea ma eleele talatala aʻo leʻi maeʻa, ma o le alauni vaalele e 0.012 ~ 0.050mm.

Tianjin tanggu vai-faamaufaailoga valve Co., ltd sa specilized i le gaosigafa'amaufa'anofo fa'alava lele, alavai faitotoa, Y-strainer, alavai faapaleni, alavai siaki vai, ma isi.


Taimi meli: Iuni-25-2023