• head_banner_02.jpg

O le fa'agasologa o le fa'agasologa o le gaogao pepepepa mai le TWS Valve Vaega LUA

I aso nei, tatou faʻaauau pea ona faʻalauiloa le gaosiga o le gaosiga oalavai pepevaega lona lua.

O le laasaga lona lua o le Fonotaga o le valve.:

1. I luga o le butterfly valve faʻapipiʻi laina gaosiga, faʻaoga le masini e oomi ai le apamemea apamemea i le tino valve.

2. Tuu le tino valve i luga o le masini faʻapotopotoga, ma fetuunai le itu ma le tulaga.

3. Tu'u le va'a tisiketi ma le nofoa pa'u i luga o le tino valve, fa'agaoioi le masini fa'apotopotoga e fa'amalosi ai i totonu o le tino valve, ma ia mautinoa o fa'ailoga o le nofoa valve ma le tino o lo'o i le itu e tasi.

4. Fa'aofi le pa'u o le valve i totonu o le pu i totonu o le tino o le valve, fa'apipi'i le pa i totonu o le tino valve i le lima.

5. Tuu le mama mama i totonu o le pu;

6. Fa'aaoga se meafaigaluega e tu'u ai le li'o i totonu o le tootoo o le pito i luga o le tino valve, ma ia mautinoa e le pa'u ese le li'o.

pa'u nofo alava pepe

O le laasaga lona tolu o le Suʻega o le Pressure:

Faʻavae i luga o manaʻoga i luga o ata, tuʻu le valve faʻapipiʻi i luga o le laulau suʻega mamafa.O le mamafa o le valve na matou faʻaaogaina i aso nei o le pn16, o le mea lea o le suʻega o le atigi o le 24bar, ma le mamafa o le suʻega nofoa o le 17.6bar.

1. Muamua lana su'ega o le mamafa o atigi, 24 pa ma taofi le minute e tasi;

2. Su'ega mamafa nofoa o le itu pito i luma, 17.6bar ma taofi le minute e tasi;

3. Su'ega o le nofoa o le pito i tua, o le 17.6bar foi ma tausia le minute e tasi;

Mo le suʻega o le mamafa, e ese le mamafa ma le mamafa o le taimi e taofi ai, e iai a matou faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga masani.Afai e te fia iloa atili e uiga i ai, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi i matou nei pe a maeʻa le faʻasalalauga.

O le vaega e fa o le Faʻapipiʻi le pusa faʻapipiʻi:
1. Fetuuna'i le itu o le pu i luga o le atigipusa ma le ulu ulu i luga o le valve, ma tulei le ulu ulu i totonu o le pu.
2. Fa'amau fa'amau ma fa'amau, ma fa'afeso'ota'i fa'amau le ulu o anufe i le tino valve.
3. A maeʻa ona faʻapipiʻi le anufe, ona fetuunai lea o le tulaga faʻaalia le ipu i luga o le pusa, ia mautinoa o le valve e mafai ona tatala atoatoa ma tapunia.

Numera lima Fa'amama le alatoto ma Fa'alelei le ufiufi:

A maeʻa ona faʻapipiʻi atoatoa le valve, ona manaʻomia lea ona tatou faʻamama le vai ma palapala ile valve.Ma, i le maeʻa ai o le faʻapipiʻiina ma le faʻataʻitaʻiga o suʻega, o le tele lava o le a iai le faʻaleagaina o le tino, ona manaʻomia lea ona toe faʻaleleia le ufiufi i le lima.

Nameplate: A maeʻa le faʻaleleia o le ufiufi, ona matou faʻapipiʻiina lea o le igoa i le tino valve.Siaki le faʻamatalaga i luga o le igoa, ma fao i luga o le nofoaga saʻo.

Faʻapipiʻi le uili lima: O le faʻamoemoe o le faʻapipiʻiina o le uili lima o le suʻeina lea pe mafai ona tatala atoatoa le valve ma tapuni i le uili lima.E masani lava, matou te faagaoioia faatolu, ia mautinoa e mafai ona tatala ma tapuni lelei le valve.

Valve Butterfly Maufe

afifiina:
1. O le faʻapipiʻiina masani o le tasi valve e faʻapipiʻi muamua i se polybag, ona tuʻu lea i totonu o pusa laupapa.Fa'amolemole fa'alogo lelei, o lo'o tatala le va'a va'a pe a fa'apipi'i.
2. Fa'apipi'i fa'apipi'i i totonu o le pusa laupapa, fa'atasi, fa'afa'afa'a, fa'amautinoa o lo'o fa'aoga atoatoa le avanoa.E le gata i lea, i le va o laulau, matou te faʻaogaina pepa pepa poʻo PE foam e aloese ai mai le paʻu i le taimi o felauaiga.
3. Ona fa'amaufa'ailoga lea o le atigipusa i se fa'amau.
4. Fa'apipi'i le fa'ailoga o felauaiga.

A maeʻa faʻagasologa uma o loʻo i luga, ona sauni loa lea o vaʻa e lafo.

E le gata i lea, o Tianjin Tanggu Water Seal Valve Co., Ltd. o se fa'atekonolosi fa'atekonolosi fa'apipi'i nofoa alalaupapa lagolago atina'e, o oloa o nofoa fa'ama'i fa'alava butterfly valve, lug butterfly valve,lua flange concentric butterfly valve, fa'au'u fa'alua fa'alava ole pepe,alavai paleni, Wafer lua ipu siaki valve, Y-Srainer ma isi.I le Tianjin Tanggu Water Seal Valve Co., Ltd., matou te faʻamaualuga i matou i le tuʻuina atu o oloa muamua-vasega e fetaui ma tulaga maualuga o alamanuia.Faatasi ai ma a matou vaʻaiga lautele o valve ma mea faʻapipiʻi, e mafai ona e faʻatuatuaina i matou e tuʻuina atu le fofo lelei mo lau vai.Fa'afeso'ota'i i matou i aso nei e a'oa'o atili e uiga i a matou oloa ma pe fa'apefea ona matou fesoasoani ia te oe.


Taimi meli: Mati-16-2024