• head_banner_02.jpg

O fea e fa'aoga ai alatoto siaki

O le fa'amoemoega o le fa'aaogaina asiaki alavaio le taofia lea o le fa'afeagai o le ala, ma asiaki alavaie masani ona fa'apipi'i i le pito i fafo o le pamu.E le gata i lea, asiaki alavaio lo'o fa'apipi'i i le fa'alava o le compressor.I se faapuupuuga, ina ia mafai ona taofia le toe faʻafefe o le ala,siaki valvee tatau ona faʻapipiʻi i masini, masini poʻo paipa.

 

E masani lava, si'i sa'osiaki valveo lo'o filifilia i luga o laina paipa fa'ata'atia ma lona lautele ole 50mm.Si'i sa'osiaki valvee mafai ona faʻapipiʻi i luga o laina faʻalava ma laina tuʻu.O le valve vae e masani lava ona faʻapipiʻiina i luga o le laina saʻo o le pamu, ma o le ala e tafe mai lalo i luga.

 

O leswing check valvee mafai ona faia i se galuega maualuga mamafa, PN e oo atu i le 42MPa, ma DN e mafai foi ona tele tele, e oo atu i le sili atu i le 2000mm.Faʻalagolago i mea o le fale ma faʻamaufaʻailoga, soʻo se auala galue ma soʻo se faʻaogaina o le vevela e mafai ona faʻaogaina.O le ala o le vai, ausa, kesi, corrosive medium, suauu, meaai, vailaʻau, ma isi. O le faʻaogaina o le vevela o le va o le va o le -196 ~ 800 ° C.

 

Su'ega alavai siakie mafai ona faʻapipiʻi i nofoaga e le faʻatapulaʻaina ma e masani ona faʻapipiʻi i luga o laina faʻalava, ae mafai foi ona faʻapipiʻi i luga o laina tuʻu poʻo laina faʻafefe.

 

O lealavai siaki pepee talafeagai mo le maualalo o le mamafa ma le lautele lautele, ma le tulaga faʻapipiʻi e faʻatapulaʻaina.Ona o le mamafa galue o lealavai siaki pepee le mafai ona maualuga tele, ae o le numera o le diameter e mafai ona matua tele, e mafai ona sili atu i le 2000mm, ae o le mamafa o loʻo i lalo ole 6.4MPa.O lealavai siaki pepee mafai ona faia i se ituaiga pipii paga, lea e masani ona faapipiiina i le va o flanges e lua o le paipa, ma faaaoga le faiga o le sootaga pipii paga.

 

O lealavai siaki pepee mafai ona faʻapipiʻi i se tulaga e le faʻatapulaʻaina ma e mafai ona faʻapipiʻi i luga o se laina faʻalava, faʻasaga poʻo le faʻafefe.

 

Diaphragmsiaki valvee fetaui lelei mo paipa e faigofie ona faʻafefe vai, ma e mafai e le diaphragm ona faʻaumatia vai samala pe a tafe le ala i le tafe.Ona o le vevela galue ma le faʻaaogaina o le mamafa o le diaphragmsiaki valvee faʻatapulaʻaina e mea faʻapipiʻi, e masani ona faʻaaogaina i paipa vevela masani maualalo, aemaise lava mo paipa vai.E masani lava, o le vevela galue o le ala o loʻo i le va o le -20 ~ 120 ° C, ma le mamafa galue o le <1.6MPa, ae o le diaphragm.siaki alavaie mafai ona ausia se caliber tele, ma o le DN e mafai ona oʻo atu i le sili atu i le 2000mm.

 

Diaphragmsiaki valveua sili atu ona faʻaaogaina i tausaga talu ai ona o lo latou faʻaleleia lelei o le faʻaogaina o le susu, fausaga faigofie ma taugofie le gaosiga.

 

Polosiaki alavaiona o le faʻamaufaʻailoga o se polo e ufiufi i le paʻu, o lea e lelei ai le faʻamaufaʻailogaina, faʻatuatuaina le gaioiga, ma e lelei le teteʻe o le vai;Ma talu ai ona o le faʻamaufaʻailoga e mafai ona avea ma se polo e tasi, pe mafai ona faia i ni polo se tele, o lea e mafai ai ona faia i se lapoa lapoa.Ae ui i lea, o ona faʻamaufaʻailoga o ni spheres gaogao e ufiufi i le paʻu, e le talafeagai mo paipa maualuga, naʻo le talafeagai mo paipa feololo ma maualalo.

 

Talu mai le mea fale o le polosiaki alavaie mafai ona faia i le uamea stainless, ma le polo omoomoo o le faamaufaailoga e mafai ona ufiufi i le PTFE inisinia palasitika, e mafai foi ona faaaoga i le paipa o ala o faasalalauga corrosive lautele.

 

O le vevela galue o lenei ituaiga o siaki siaki i le va o -101 ~ 150 ° C, o lona mamafa mamafa o le ≤4.0MPa, ma o le numera o le vaeluaga o le va o le 200 ~ 1200mm.


Taimi meli: Apr-23-2023