• head_banner_02.jpg

Le mea e talafeagai ai le alavai siaki.

O le faʻamoemoega o le faʻaogaina o le siaki siaki o le puipuia lea o le faʻafefe o le alalaupapa, ma o se siaki siaki e masani ona faʻapipiʻi i fafo o le pamu.E le gata i lea, e tatau foi ona faʻapipiʻi se valve siaki i le pito i fafo o le compressor.I se faapuupuuga, ina ia mafai ona taofia le tafe mai o le ala, e tatau ona faʻapipiʻi se valve siaki i luga o meafaigaluega, masini poʻo le paipa.

E masani lava, o va'a siaki si'i i luga e fa'aoga i luga o laina paipa fa'alava ma lona lautele ole 50mm.E mafai ona fa'apipi'i i luga o paipa fa'alava ma sa'o.O le valve pito i lalo e masani lava ona faʻapipiʻiina i luga o le paipa tuʻu saʻo o le pamu, ma o le ala e tafe mai lalo i luga.

E mafai ona faia le valve siaki maualuga i le mamafa o galuega, PN e mafai ona oʻo i le 42MPa, ma e mafai foi ona faia tele le DN, o le maualuga e mafai ona oʻo atu i le 2000mm.E tusa ai ma mea eseese o le atigi ma le faʻamaufaʻailoga, e mafai ona faʻaogaina i soʻo se auala galue ma soʻo se tulaga vevela galue.O le ala o le vai, ausa, gas, corrosive medium, suauu, meaai, vailaʻau, ma isi. O le vevela galue o le va o le -196 ~ 800 ℃.

O le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le siaki siaki e le faʻatapulaʻaina, e masani lava ona faʻapipiʻiina i luga o le paipa faʻalava, ae e mafai foi ona faʻapipiʻi i luga o le paipa tuʻu poʻo le paipa faʻafefe.

O le taimi talafeagai o le valve siaki pepe e maualalo le mamafa ma le lautele lautele, ma e faʻatapulaʻaina le taimi faʻapipiʻi.Talu ai e le mafai ona maualuga tele le mamafa o le faʻaogaina o le valve siaki, ae e mafai ona tele le lautele o le numera, lea e mafai ona oʻo atu i le 2000mm, ae o le mamafa o loʻo i lalo ole 6.4MPa.E mafai ona faia le valve siaki butterfly i se ituaiga wafer, lea e masani ona faʻapipiʻiina i le va o flanges e lua o le paipa i le tulaga o le wafer soʻotaga.

Ole tulaga faʻapipiʻi ole siaki siaki ole pepe e le faʻatapulaʻaina, e mafai ona faʻapipiʻiina i luga ole paipa faʻalava, laina paipa tuʻu poʻo paipa faʻafefe.

E fetaui lelei le va'a siaki o le diaphragm mo paipa e faigofie ile samala vai.O le diaphragm e mafai ona faʻaumatia lelei le samala vai e mafua mai i le faʻafefe o le ala.Talu ai o le vevela galue ma le faʻaogaina o le faʻaogaina o vaʻa siaki siaki e faʻatapulaʻaina e le mea faʻapipiʻi, e masani ona faʻaaogaina i paipa maualalo ma masani-vevela, aemaise lava mo paipa vai paipa.E masani lava, o le vevela galue o le ala o loʻo i le va o le -20 ~ 120 ℃, ma o le mamafa o le galue e itiiti ifo i le 1.6MPa, ae o le siaki siaki o le diaphragm e mafai ona ausia se lautele lautele, ma le maualuga DN e mafai ona sili atu i le 2000mm.

Diaphragm siaki valve ua faʻaaogaina lautele i tausaga talu ai ona o lona faʻaleleia lelei o le faʻaogaina o le susu, faʻaoga faigofie ma taugofie le gaosiga.

O le valve siaki polo o loʻo i ai le faʻamaufaʻailoga lelei, faʻatuatuaina le faʻaogaina ma le lelei o le samala vai aua o le faʻamaufaʻailoga o se taamilosaga e ufiufi i le paʻu;ma ona o le faamaufaailoga e mafai ona avea ma se polo e tasi po o ni polo se tele, e mafai ona faia i se lapoa lapoa .Ae ui i lea, o lona faʻamaufaʻailoga o se vaʻa gaogao e ufiufi i le paʻu, e le talafeagai mo paipa maualuga, ae naʻo le talafeagai mo paipa feololo ma maualalo.

Talu ai o le atigi mea o le polo siaki valve e mafai ona faia i uʻamea uʻamea, ma o le avanoa gaogao o le faʻamaufaʻailoga e mafai ona ufiufi i le PTFE inisinia palasitika, e mafai foi ona faʻaaogaina i paipa ma ala faʻasalalau lautele corrosive.

O le vevela galue o lenei ituaiga o siaki siaki o loʻo i le va o le -101 ~ 150 ℃, o le mamafa o le mamafa o le ≤4.0MPa, ma le faʻasologa o le laina ole va ole 200 ~ 1200mm.

VALVE SIAKI


Taimi meli: Mati-23-2022